söndag 28 juni 2009

Sorry..


Det har blivit lite dåligt med bloggande på sista tiden! Vad har hänt sen sist då..? Ja det var ju midsommar! Vaknade upp på den regniga midsommar-morgonen och kände att det kunde ju bli precis hur som helst.. Dans i gummistövlar och grill i ugn kanske? NÄ PÅ MED FINA SOMMARKLÄNNINGEN OCH HOPPAS PÅ DET BÄSTA :) Och vädret höll väl med om att regn runt midsommarstången inte var nån hit för himlen sprack ju upp på vägen dit :) Men dans med gummistövlar blev det, och regnjacka över klänningen! För blött var det ju ändå..

Och det blev grill på grillen med :) visst var det lite kyligt men vädret skulle inte få styra! Det blev riktigt trevligt trots att nästan alla redan hade planer när inbjudan gick ut. Vi var ändå 10 vuxna och 6 barn :) Men det blev ganska tidig kväll och den enda midsommar- drycken jag för mig blev en halv öl ;) men mycket god mat och goda chips med dip :) tack alla som dök upp!

Sedan kom ju ronjas 3 års- dag. Hon hade inte så mycket till varken presenter eller tårta eftersom det hela tiden fanns någon att leka med, så som vanligt blev det inget "blåsa ut ljus på tårtan", hon hade inte tid. Min största lillebror kom som en överraskning och hade med sig flickvän med barn, riktigt kul :) vi hade aldrig träffat dom innan, det är ju lite långt mellan skutskär och åre tyvärr :( fast så mycket som en jag har träffat johan den senaste månaden har jag inte träffat honom på flera år!

Pappa lånade hem vår bil då också och skulle ha kommit tillbaka med den i onsdags, MEN på onsdag morgon ringer han och berättar att den inte går att köra.. Precis när jag plockat fram allt för att göra matsäck till vår planerade tur till furuvik :( så det var bara att åka dit och spendera HELA DAGEN på pappas stekheta kulle med lite uttråkade barn, och inga leksaker! Men fram på kvälls-kvisten rullade bilen hem igen tack och lov.. Lova passade iallafall på att resa sig upp utan hjälp för första gången och tog sina första steg :) ungefär 1, 5 steg, men ändå!

Annars har vi nog bara varit hemma på gården och lekt och plaskat i det härliga vädret :) idag har det fläktat lite, varit strålande sol och 26 grader i poolen, underbart! Lova har tagit några fler steg också :) jag och Ronja har haft vatten-krig med en blomspruta och ätit kall korv på hemma- pic nic! Annars har vi mest svalkat oss i poolen :) la in lite sommar- foton här under :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar