söndag 25 oktober 2009

Leksaker är överskattat


Man kan göra mycket med några Tonfisk- burkar och annat man hittar i skafferiet! Jag undrar om Lukas känner igen burkarna eftersom han höll sig nära Lova under hela tiden hon byggde sina torn ;)

Idag har det väl inte hänt så mycket tror jag? Lite har ju redan skrivits.. Jag gick upp och la Lova när Ronja åkte till mormorn. Gick ner och började läsa lite om Trosbekännelsen men fastnade i nån film som var på. Miguel låg på soffan och försökte sova lite till inför nattens jobb och hade tv:n på. Jag har sett den förut men kommer inte ihåg vad den heter, undrar om den heter något med "john tucker"? En riktig tjejfilm i stil med "10 orsaker att hata dig" och "hur man blir av med en kille på 10 dagar", är det verkligen 10 båda?? Skitsamma, ni förstår nog :) Lova vaknade precis i slutet av filmen och satt och gosade i mitt knä <3

Efter Mellis gick vi ut på en promenad, jag kände mig som en hösäck efter de senaste dagarna när jag inte har rört på mig så mycket och man får passa på när bara ett barn är hemma! Miguel fastnade ju också i filmen och var tvungen att gå upp och sova. Det var riktigt skönt ute fast det regnade lite :) men det började ju bli mörkt och lamporna här utanför området funkar visst inte.. Lukas följde med ända fram till bilvägen, smart tänkt av honom att inte gå längre. Men han hade ju kunna gått hem igen, eller någon annanstans! Nej då, när vi kom tillbaka satt han kvar och väntade på oss, ibland är han mer lik en hund än en katt ;)

Jag och Lova satt ute på bron och sjöng en stund innan vi gick in :) hon är så himla duktig på att lära sig sånger! Det har Ronja också alltid varit!

Ikväll fastnade jag framför VEM KAN SLÅ FILIP OCH FREDRIK, utmanaren blev skadad men fortsatte tävla- och VANN en halv miljon kronor!

Nu har jag legat en stund på Spikmattan och det känns som ögonen rullar.. Dags att sova! Sömn kommer att behövas den här veckan.. God natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar